SLIDER Zavrsuva-->

АКТУЕЛНИ НОВОСТИ

 • img

  ЛУПД за изградба на асфалтна база

  • ОБЈАВЕНО
  • Септември,4,2015

  Се известуваат сите заинтересирани правни и физички лица за организирање на консултација со јавноста по ЛУПД за изградба на асфалтна база на делови од КП 4006/2, КП 4152/1...

  повеќе...
 • img

  Оглас - МСИП

  • ОБЈАВЕНО
  • Фебруари,03,2015

  Проект за подобрување на општинските услуги - МСИП

  превземи...
 • img

  Оглас за избор на КО-МОДЕРАТОР

  • ОБЈАВЕНО
  • Август,20,2015

  За потребите на форумот, се распишува оглас за избор на КО-МОДЕРАТОР кој ќе биде ангажиран во времетраење од 6 месеци, 10 работни дена во текот на месецот...

  повеќе...
 • img

  250m3 резервоар

  • ОБЈАВЕНО
  • Јануари,15,2015

  Проект за изградба на 250m3 резервоар за водоснабдување во општина Росоман

  превземи...

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img