Дополнителни информации Комунални дејности

Завршна сметка на ЈПКД Росоман 2016 година и План за работа за 2017 година

Напишано од општина Росоман

Во согласност со транспарентно работење на општина Росоман како и Јавните претпријатија кои се во склоп на општина Росоман ги објавуваме следните податоци.

 

ПЛАН И ПРОГРАМА ЗА 2017 ГОДИНА ЈПКД РОСОМАН

 

Завршна Сметка 2016 -ЈПКД Росоман

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар