Актуелно Дополнителни информации Комунални дејности Проекти

С О О П Ш Т Е Н И Е – изградба експресен пат

Напишано од општина Росоман

Доколку имате проблем во врска со изградбата на новиот експресен пат Градско-Прилеп истиот ќе треба да го пријавите со потполнување на образец за жалба и тоа на следниот начин:

-за с.Росоман и с.Крушевица пријавувањето се врши во просториите на општина Росоман (лице за контакт – Виктор Филипов 075 716 266)

-за с.Сирково пријавувањето се врши кај претседателот на месна заедница Сирково (лице за контакт – Веле Коцев 076 263722)

-за с.Камен Дол пријавувањето се врши кај претседателот на месна заедница Камен Дол ( контакт лице – Трајче Димов 075 658 451)

 

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар