Актуелно Комунални дејности Проекти

Општина Росоман започна со изградба на улици

Напишано од општина Росоман

Општина Росоман започна со изградбата од програмата за Уредување и изградба на улицина територијата на општина Росоман.

Започнаа градежните работи согласно тендерот објавен од страна на општината за изградба на улици во с.Трстеник, с.Сирково, с. Манастирец како и во Росоман. Изведувач на работите е фирмата ГРАДБА ПРОМЕТ.

 

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар