Актуелно Комунални дејности Настани

ИЗВЕСТУВАЊЕ – ПРСКАЊЕ ПРОТИВ КОМАРЦИ

Напишано од општина Росоман

Општина Росоман ги известува жителите дека на 07.08.2018 и 08.08.2018 година ќе се изврши тератстичка дезинсекција за уништување на возрасни форми на комарци и останатите малестанти на територијата на општина Росоман.

Општина Росоман апелира до пчеларите навреме да превземат мерки за заштита на пчелите.

 

Со почит,

Општина Росоман

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар