Настани Проекти

ИНФОРМАТИВНА СРЕДБА Проект “Поддршка за развој на земјоделски задруги“

Напишано од општина Росоман

ИНФОРМАТИВНА СРЕДБА
Проект “Поддршка за развој на земјоделски задруги“
Дата: 19.09.2018 (среда), во 20:00 часот Место: Росоман, Општинска сала

20:00 – 20:15       Воведно обраќање

20:15 – 20:45        Предности на здружување во земјоделски задруги
(Презентација на успешен пример на земјоделски задруги
од регионот – Босна и Херцеговина)

20:45 – 21:05        Можности за финансиска и техничка поддршка
(Презентација на повик за изразување интерес)

21:05 – 21:15         Прашања и одговори

21:15 – 21:30        Коктел

 

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар