Актуелно Проекти

Општина Росоман реконструираше просторија во с.Камен Дол за потребите на месната заедница

Напишано од општина Росоман

Општина Росоман реконструираше просторија во с.Камен Дол за потребите на месната заедница. Просторијата е комплетно реконструирана и ставена во функција за потребите на граѓаните од оваа месна заедница. Меѓу другото оваа просторија ќе се користи и за извршување на прегледи од страна на “Рурален доктор” кој во изминатиот период прегледите ги извршуваше на улица.

 

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар