Актуелно Настани Проекти

Потпишан договор за изградба на локален пат до с.Мрзен

Напишано од општина Росоман

Потпишан договорот за доизградба на локалниот пат до с.Мрзен помеѓу градоначалникот на општина Росоман и изведувачот на градежните работи.

Проектот е финансиран од страна на Министерството за локална самоуправа- Биро за регионален развој а кофинансиран од општина Росоман.

Вкупната сума на инвестицијата е 3.401.173 денари.

 

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар