Актуелно Комунални дејности Проекти

Општина Росоман подготвена за зимското одржување на улиците и локалните патишта

Напишано од општина Росоман

Oпштина Росоман е подготвена да врши зимско одржување на улиците и локалните патишта на целата територија на Општината. Општина Росоман распиша Јавна набавка за “Одржување на локални патишта и улици во Општина Росоман во зимски услови за 2018-2019 година”.Како најповолен понудувач е избрана фирмата ЈА-МИ ДООЕЛ Кавадарци.

Потпишан е договор помеѓу фирмата ЈА-МИ ДООЕЛ Кавадарци и  Општина Росоман.

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар