Настани

Форум во општина Росоман 10.12.2018 во 17 часот

Напишано од општина Росоман

Почитувани, жители на населено место Росоман

ве покануваме на Форум за буџетот на општина Росоман за 2019 година во просториите на општина Росоман  во Понеделник 10.12.2018 година со почеток од 17 часот.

На форумот се поканети сите жители на Росоман, здруженија на граѓани, спортски клубови, културно- уметнички друштва и други кои сакаат за дадат сугестии за развојот на општина Росоман во 2019 година.

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар