Актуелно Настани

ПОКАНА:17 Декември – Ден на Општина Росоман

Напишано од општина Росоман

Почитувани жители на општина Росоман,

Општина Росоман на 17.12.2018 година (Понеделник) прославува 22 години постоење, по тој повод ве покануваме да присуствувате на свеченоста која започнува во 10 часот.

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар