Актуелно Комунални дејности Проекти

Асфалтирана улица во с.Паликура во должина од 220 метри

Напишано од општина Росоман

Започна реализацијата на Програмата за изградба и реконструкција на улици на територијата на општина Росоман за 2019 година. Асфалтирана е улица во с.Паликура во должина од 220 метри

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар