Дополнителни информации Комунални дејности Некатегоризирано

Завршна сметка на ЈПКД Росоман 2017 година и План за работа за 2018 година

Напишано од општина Росоман

Во согласност со транспарентно работење на општина Росоман како и Јавните претпријатија кои се во склоп на општина Росоман ги објавуваме следните податоци.

 

год сметка2017 јпкд

 

PROGRAMA ZA RABOTA ZA 2018 GODINA.docxgodina

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар