Актуелно Дополнителни информации Некатегоризирано

Промена на работно време од 05.11.2018

Напишано од општина Росоман

Почитувани,

Ве известуваме дека е донесена Одлука за утврдување на почеток и завшеток на работното време на вработените во општина Росоман. Работното време за вработените во општина Росоман сметано од 05.11.2018 (Понеделник) ќе започнува од 07.30 до 15.30 часот.

 

 

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар