Дополнителни информации Некатегоризирано

Буџет на општината за 2014,2015,2016,2017 и 2018 и завршни сметки 2014,2015,2016 и 2017

Напишано од општина Росоман

Буџет на општината за 2014,2015 и 2016 и завршни сметки 2014 и 2015

 

 

 

 

 

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар