Комунални дејности Настани Огласи

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНА КОНСУЛТАЦИЈА ЗА ИЗВЕШТАЈ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ И ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА ПРОЕКТ “РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ДЕЛНИЦА КАВАДРАЦИ-РОСОМАН”

Напишано од општина Росоман

Јавната консултација за Извештај за процена на животна средина и социјални аспекти ,План за управување со животната средина и Механизам за жалби и поплаки за наведените проекти, во делот на заштита на животната средина и социјалните аспекти ќе се одржи во:
Општинa Росоман на 06.06.2019 година (четврток) со почеток во 11 часот во просториите на општина Росоман.

ИЗВЕСТУВАЊЕТО ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНА КОНСУЛТАЦИЈА ЗА ИЗВЕШТАЈ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ И ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА ПРОЕКТ “РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА  ДЕЛНИЦА КАВАДРАЦИ-РОСОМАН” може да го преземете во pdf формат

Извештајot за оцена на животната средина и социјалните аспекти (ЕSАR) за рехабилитација на патната делница меѓу КАВАДРАЦИ – РОСОМАН може да го преземете во pdf формат

Образецот за жалба може да го преземете во pdf формат

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар