Актуелно Настани Проекти

Отворен новиот дел од детската градинка Праскичка

Напишано од општина Росоман

Отворен е новиот дел од детската градинка Праскичка во Росоман. Објектот беше комплетно реконструиран и наменет за потребите на градинката. Проектот е финансиран од страна на Фондацијата отворено општество, Министерството за труд и социјална политика и општина Росоман.

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар