Актуелно Комунални дејности Проекти

Изградба на улици во с.Сирково

Напишано од општина Росоман

Во завршна фаза е проектот за изградба на улици во с.Сирково кој е дел од Програмата за изградба и реконструкции на улици на територијата на општина Росоман. Со овој проект се изградени и поплочени со бехатон 6 улици во Сирково во вкупна должина од 314 метри.

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар