Актуелно Настани

Закажана 29-тата седница на Советот на општина Росоман

Напишано од општина Росоман

Закажана е 29-тата седница на Советот на општина Росоман по Решение бр. 08- 600/1

29- тата седница на Советот на општина Росоман ќе се одржи на 28.11.2019 година (Четврток) со почеток во 12 часот.

Дневен ред

1.Предлог Извештај од комисијата за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина и природата одржана на ден 18.11.2019 година

1.1. Предлог Одлука за доставување на предлог проект во рамки на проектот: Градење капацитети кај општините за имплементација на проекти, Повик за предлози:Развој на техничка документација за финансирање инфраструктурни проекти од национални и меѓународни развојни фондови.

2. Предлог Програма за одбележување на Денот на општина Росоман “17 Декември 2019 година”

 

 

Претседател на Совет на општина Росоман

Маријонка Печевска

 

 

 

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар