Актуелно Комунални дејности Настани

ИЗВЕСТУВАЊЕ- Средба со жителите на с.Сирково на 29.11.2019 година (петок) во 17 часот

Напишано од општина Росоман

На ден 29.11.2019 година (петок) во 17 часот во Сирково во просториите на Училиштето Градоначалникот на општина Росоман Бранко Јанев ќе одржи средба со граѓаните на Сирково на тема – комунална инфраструктура и Буџет на општина Росоман за 2020 година.

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар