Актуелно Настани

“23 години општина Росоман” на 17.12.2019 година

Напишано од Ивана Стојанова

Почитувани,

Со огромна чест и задоволство ве покануваме на денот на општина Росоман со свечена седница на Советот на општина Росоман на ден 17.12.2019 година (Вторник) со почеток од 11 часот во просториите на ООУ “Пере Тошев” – Росоман, заеднички да прославиме “23 години општина Росоман”

 

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар