Актуелно Дополнителни информации Комунални дејности

ИЗВЕСТУВАЊЕ – за донесен Урбанистички план за Росоман

Напишано од Ивана Стојанова

Почитувани,

Со донесувањето на оваа Одлука на урбанистички план за село Росоман – општина Росоман. Ве известуваме доколку во иднина имате намера за градење мора да го почитувате законот за градење т.е. вадење на потребната документација како не би се соочиле со казнени санкции.

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар