Настани Огласи

Градоначалникот на општина Роосман : ОБЈАВУВА Барање за добивање Б-Интегрирана еколошка дозвола

Напишано од општина Росоман

ОБЈАВУВА

Барање за добивање Б-Интегрирана еколошка дозвола

До градоначалникот на Општина Росоман е доставено барање за добивање на Б-Интегрирана еколошка дозвола од Минго транс ДООЕЛ Долно Коњари – Петровец.

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар