ЈАВЕН ПОВИК – за пријавување на штети на земјоделските насади од атмосферска непогода – мраз и слана

Општина Росоман ги повикува граѓаните кои имаат материјални штети на земјоделските насади предизвикани од атмосферската непогода – мраз и слана која ја зафати територијата на општина Росоман во деновите 17,18,19 и 20 Март 2020 година и 15 и 16 Април 2020 година да ја пријават штетата на своите насади по електронски пат на opstrosoman@yahoo.com.   … Продолжи со читање ЈАВЕН ПОВИК – за пријавување на штети на земјоделските насади од атмосферска непогода – мраз и слана