Актуелно Комунални дејности Проекти

Нови 50 метални контејнери

Напишано од Ивана Стојанова

Набавени се 50 метални контејнери со што општина Росоман е чекор напред кон собирањето и однесувањето на комуналниот смет и во останатите населени места. Средствата во висина од 691.185,00 денари се обезбедени од страна на буџетот на општина Росоман.

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар