Актуелно Комунални дејности Проекти

Проект “Подобрување на социјалната инклузија преку поставување на урбана опрема на ул. Партизанска во Росоман”

Напишано од Ивана Стојанова

Проект “Подобрување на социјалната инклузија преку поставување на урбана опрема на ул. Партизанска во Росоман”. Средствата се обезбедени од Буџетот на Општина Росоман и Бирото за регионален развој.

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар