Некатегоризирано

Објавен е оглас за јавна набавка за изградба на плоштад во Росоман

Напишано од општина Росоман

Започната е постапка на системот за Јавни набавки за Уредување на плоштад и плоча во централно подрачје во Росоман. Постапката е во тек, а финансиските средства се обезбедени од буџетот на општина Росоман.

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар