Актуелно Дополнителни информации Некатегоризирано

Известување од КРИЗЕН ШТАБ – ОПШТИНА РОСОМАН

Напишано од општина Росоман

КРИЗЕН ШТАБ – ОПШТИНА РОСОМАН

Почитувани, граѓани на општина Росоман ве известуваме дека кризниот штаб на општина Росоман заседаваше на 02.11.2020 година за актуалната ситуацијата со Ковид 19.

Кризниот штаб на општина Росоман ги издвојува следните препораки:

– Задолжително носење маска;
– Се забранува групирање после 21 часот на повеќе од 4 лица;
– Граѓаните да бидат одговорни и доколку имаат симптоми да се јават на матичниот лекар и да ги следат понатамошните инструкции и препораки.

Повеќе за авторот

општина Росоман

Напиши коментар