Актуелно Дополнителни информации Настани

Општина Росоман достави барање до Владата за прогласување елементарна непогода

Напишано од Ивана Стојанова

Општина Росоман достави барање до Владата на Република Северна Македонија за прогласување на елементарна непогода на територијата на општина Росоман предизвикана од природна непогода – мраз во 2021 година

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар