Актуелно Дополнителни информации Огласи

Ј А В Е Н П О В И К за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа

Напишано од Ивана Стојанова

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РСМ (АВРСМ), и Договорот за соработка Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП)  и општина Росоман, во рамките на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2021 година усвоен од Владата на Република Северна Македонија, Програмата Општинско – корисна работа финансирана од Буџетот на Агенцијата за вработување на РСМ, на ден 05.08.2021 година се објавува:

 

Ј  А  В  Е  Н     П О В И К

 

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар