Актуелно Дополнителни информации Огласи

Известување за преклопување на УП вон опфат за фотоволтаични централи

Напишано од Ивана Стојанова

Почитувани во прилог е објавено известувањето за преклопување на УП вон опфат за фотоволтаични централи.

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар