Актуелно Дополнителни информации Комунални дејности Настани Проекти

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за фотоволтаични електрани, со намена Е1.13 – површински соларни и фотоволтаични електрани

Напишано од Ивана Стојанова

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар