Актуелно Дополнителни информации Комунални дејности Проекти

Проектна програма за Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план, за објект со намена Е1.13 – Површински, соларни и фотоволтаични електрани

Напишано од Ивана Стојанова

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар