Актуелно Дополнителни информации Комунални дејности Проекти

Проектна програма за изработка на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план со намена Е1.13-површински соларни и фотоволтаични електрани

Напишано од Ивана Стојанова

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар