Актуелно Дополнителни информации Комунални дејности Огласи

Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за фотоволтаични електрани со намена Е1.13 – површински, соларни и фотоволтаични електрани

Напишано од Ивана Стојанова

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар