Актуелно Дополнителни информации Комунални дејности

Соопштение за спроведување на јавен увид по урбанистички проект вон опфат на урбанистички план со поединечна класа на намена А4.3 – викенд куќи и и други објекти за времено сместување

Напишано од Ивана Стојанова

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар