Актуелно Дополнителни информации Комунални дејности Проекти

Не спроведување на стратегиска оцена Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план со намена Е1.13-Површински соларни и фотоволтаични електрани

Напишано од Ивана Стојанова

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар