Актуелно Дополнителни информации Комунални дејности

Соопштение за спроведување на јавен увид по Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план за фотоволтаична електрана

Напишано од Ивана Стојанова

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар