Актуелно Дополнителни информации Комунални дејности

Не спроведување на стратегиска оцена на УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН СО НАМЕНА Е1.13 ПОВРШИНСКИ СОЛАРНИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ

Напишано од Ивана Стојанова

Повеќе за авторот

Ивана Стојанова

Напиши коментар